Galambvédelem

A galambok okozta problémák megoldására, illetve megelőzésére különféle galambriasztási megoldásokat ajánlunk.

Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!

Galambvédelem

Az épületeken található galambok esztétikai és közegészségügyi problémákat okoznak. A galambürülék veszélyes hulladéknak számít, a fém- és kőburkolatokat károsítja, rongálja.

A galambok elleni védekezéshez használt mechanikus és elektromos rendszerek mindegyike időjárásálló, egyszerűen alkalmazható és tartós. Az általunk alkalmazott anyagok és technológiák környezetbarát és állatbarát megoldások. Bármelyik rendszer telepítésével elkerülhető a kitartó galambkolóniák, vagy egyéb kellemetlen madarak megtelepedése Az építmények homlokzata a madarak okozta szennyeződésektől mentes lesz, sokáig esztétikus marad.

A galambvédelem célja és területei:

  • a kitartó galambkolóniák, vagy egyéb kellemetlen madarak megtelepedésének elkerülése
  • mechanikus és elektromos rendszer telepítése
  • galambmentes párkány kialakítása tüskés védelemmel
  • erkélyek, falnyílások, belső udvarok védelme hálóval
Bádogozás (referenciakép)

Amiért érdemes ezt a szolgáltatást megrendelnie …

Több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk a galambok elleni védekezésről

A galamb ürülék felhalmozódása lakókörnyezetünkben, vagy irodánkban nemcsak kellemetlen, hanem fertőző is lehet. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nehéz és hosszas procedúra a galamb által hátrahagyott rászáradt ürülék eltávolítása.

Ön is rendelkezhet megfelelő galambvédelemmel otthonában vagy irodájában. Erre többféle eljárás létezik. Például galambmentes párkány, mellyel tüskés védelemmel látjuk el az adott területet. Gyakran erkélyek, falnyílások, belső udvarok védelmét hálóval látjuk el. Ez is praktikus megoldás lehet galambvédelemre, ha ilyen és ehhez hasonló épületekről van szó. A galambriasztó rendszerek alpintechnikával kerülnek kiépítésre. 2004 óta rengeteg tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren is. Modern gépek segítségével a megfelelő szaktudás birtokában hajtjuk végre a különféle munkálatokat az igényesség jegyében.

Minden munkálatunk előtt helyszíni felmérés szükséges, így a galambévdelemnél is. A következő szempontokat vesszük figyelembe: a madarak fészekrakó és kiülési helye, az érintett terület megközelíthetősége, a megfelelő védelmi rendszer kiválasztása. A típusok közül mi a tüskés, hálós és elektromos megoldásokat részesítjük előnyben.

Ablaktisztítással is megbízhat minket, ha galambok vagy egyéb madarakkal szemben küzd!

Kapcsolat

Nem olvasható? Kérjen másikat! captcha txt
Hívjon most!
Kérjen árajánlatot írásban!
Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!Hívjon vagy írjon most!