Homlokzat felújítás

Elvégezzük a vakolat leverését, a vakolatpótlást, a tisztítást és a javítást, is hogy az Ön épületének kinézete kifogástalan legyen.

Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!

Homlokzat felújítás

A homlokzat felújítási kategóriánkban többek között az alábbi munkálatokat végezhetjük el:

  • homlokzat utólagos hőszigetelése
  • meglazult vakolat leverése, veszélytelenítése
  • homlokzat vakolása
  • homlokzat festése,
  • panelhézag tömítése és átkenése
  • műkő burkolat javítása
  • erkély felújítása
  • acéllemez kémény, siló és magasban lévő csővezeték hőszigetelése
Felújítási munka (referenciakép)

Többféle jellegű munkával is megbízhat bennünket

2004 óta óriási tapasztalattal rendelkezünk és a legmodernebb gépeket használjuk a homlokzatfelújítás során.

Többféle munkálatban tudunk segítségére lenni. Például a homlokzat vagy egyéb utólagos hőszigetelés esetén is érdemes minket választania. Ezen kívül a hőszigetelést az acéllemez kémény, siló és magasabban lévő csővezetékek esetében is el tudjuk végezni. Sok referenciánk van, melyeket kép formájában a galéria menüpontban tud elérni.

Számíthat ránk, ha a meglazult vakolat leverése a cél és a különféle veszélytelenítés. A homlokzat vakolását, festését is ránk bízhatja, mely szintén a homlokzat felújítás része.

Panelházak esetében időnként szükséges a panelhézagok tömítése és átkenése. Fontos, hogy ezek a munkálatok megfelelő precizitással legyenek végrehajtva, mert ennek hosszú távon komolyabb következményei lehetnek.

Ez szinte minden homlokzat felújítással kapcsolatos tételre igaz, hiszen ha nem tartjuk karban az épületet, akkor sokkal több időt, energiát és pénzt kell a későbbiek folyamán ráfordítanunk. Bosszankodástól és fölösleges anyagi kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat, ha ezeket a hiányosságokat időben pótoljuk.

Választhat minket abban az esetben is, ha műkő burkolatot kell javítani. Ebben az esetben szintén lényeges, hogy a minőségi alapanyagok találkozzanak a megfelelő szakértelemmel. A kísérletezés nem mindig kifizetődő. A homlokzat felújításon belül az erkély felújítása is a feladataink közé tartozik. Esztétikai szempontból sem utolsó, hogy olyan otthonunk legyen, ahol jól érezzük magunkat, ám ezen kívül veszélyes is lehet egy elhanyagolt terasz.

Kapcsolat

Nem olvasható? Kérjen másikat! captcha txt
Hívjon most!
Kérjen árajánlatot írásban!
Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!Hívjon vagy írjon most!