Légtechnikai, épületgépészeti munkák

Szakszerű munkavégzésünk után Ön megkönnyebbülten fellélegezhet!

Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!

Légtechnikai, épületgépészeti munkák

Néhány feladat ebben a kategóriánkban, amivel állunk rendelkezésére:

  • klíma és egyéb lemezkémény építés
  • lemezkémény javítás, utólagos szerelés
  • légtechnikai csövek újraszigetelése
Légtechnika és épületgépésze (referenciakép)

Nálunk a légtechnika és egyéb szerelés árak minőségi munkával párosulnak

Konkrétumok ezen a kategórián belül

A légtechnikai és épületgépészeti munkákhoz tartozik a klíma és egyéb lemezkémény építés. Fontos, hogy ezek a munkálatok megfelelő szakértelemmel legyenek végrehajtva, mert komoly problémákat szülhet a későbbiekben a „fél” munka, illetve a minőségi alapanyagok hiánya.

A légtechnikai szerelés árak meghatározásához először felmérjük az adott helyszínt és utána tételes árajánlatot adunk. Ezen a kategórián belül a lemezkémény javítás, utólagos szerelés kapcsán is segítségére lehetünk.

Emellett a légtechnikai csövek újraszigetelését is ránk bízhatja, hiszen ezen a területen is sok tapasztalattal rendelkezünk 2004 óta. A különféle munkálatok kapcsán ajánlásokkal rendelkezünk és az általunk végzett munkák során készült képek közül szemezgethet a galéria menüponton belül.

Keressen minket, hogy a légtechnikai szerelés árak tekintetében azonnal segítségére lehessünk. Ne feledje, nálunk a reális ár találkozik a kiváló minőséggel, mely az általunk felhasznált anyagokra is igaz. Keressen minket, hogy minél hamarabb prezentálhassuk árajánlatunkat!

Kapcsolat

Nem olvasható? Kérjen másikat! captcha txt
Hívjon most!
Kérjen árajánlatot írásban!
Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!Hívjon vagy írjon most!