Tetőjavítás

Velünk biztosan lesz tető a feje fölött!

Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!

Tetőjavítás

Néhány feladat ebben a kategóriánkban, amivel állunk rendelkezésére:

  • magas tető és toronyfedés javítás
  • karbantartás, cserép-, pala-pótlás
  • antennák, tetőjárda
  • kéményjavítás
  • ereszcsatorna és egyéb bádogszerkezet javítása és cseréje
Alpintechnika (referenciakép)

A tetőjavítás árak nálunk nem tartalmaznak rejtett költségeket!

Konkrétumok a tetőjavításon belül

Ha a tetőjavítási árak iránt érdeklődik, akkor jó helyen jár. 2004 óta rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a témában és csak a legmodernebb gépek segítségével alkalmazzuk szaktudásunkat, melyeket folyamatosan karbantartunk.

Segítségére lehetünk többek között akkor, ha magas tető és toronyfedés javítás iránt érdeklődik. Fontos szempont, hogy kellő alapossággal végezzük el ezeket a felújítási munkálatokat alpintechnikai szaktudásunk kíséretében. Megtiszteltetés számunkra, hogy elég sok ajánlással is rendelkezünk.

Az ereszcsatorna és egyéb bádogszerkezet javítása és cseréje is megtalálható feladataink között. A vízelvezetés problematikáját roppant fontos egy ház esetén minél hamarabb megoldania, mert hosszú távon akár komoly statikai problémákat okozhat, ha ez nincs megoldva, illetve kijavítva.

A tetőjavítás árak meghatározásához először egy előzetes felmérésre van szükség. Megtekintjük az adott helyszínt és ezután elkészítjük az árajánlatot, mely tételes és nem tartalmaz rejtett költségeket. Keressen minket, hogy minél hamarabb segítségére lehessünk!

Kapcsolat

Nem olvasható? Kérjen másikat! captcha txt
Hívjon most!
Kérjen árajánlatot írásban!
Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!Hívjon vagy írjon most!