Tisztítási munka

Modern berendezések, minőség, tisztaság, szakértelem

Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!

Napelem és egyéb tisztítási munkálatok

A napelem élettartama a gazdaságossága miatt a tisztítás igen is fontos a mai időjárás viszontagságai miatt. Az autók és az esők által  hordott por lecsapódik és megragad a napelem felületén. A különböző nagy forgalmú utak és a mezőgazdasági területek mellett telepített rendszereket évente 2-3 szori  tisztítást igényelnek.

Vállaljuk lakóházakra és közintézményekre telepített napelemek tisztítását.

  • magasban és nehezen megközelíthető üvegfelületek, vasszerkezetek, homlokzatok tisztítása
  • üvegfal, parapet táblák stb. mosása
  • ablak tisztítás
  • ereszcsatorna takarítása
  • vakolt és téglahomlokzat, kőfelület tisztítás nagynyomású vízsugárral
  • napelem tisztítás
Risingtech Kft munka közben

Rendszeres, vagy alkalmi jelleggel is igényelheti szolgáltatásunkat

Meggyőződhet róla hogy a legmodernebb berendezéseket használjuk. Csapatunk tagjai kivétel nélkül megbízhatóan és precízen végzik a munkálatokat.

Többféle tisztítási munkálattal állunk rendelkezésre. Például a napelem tisztítással. Ma már egyre többen használják a megújuló energiákat, megóvva környezetünket. Azonban a karbantartásuk ezeknek a berendezéseknek kulcsfontosságú. A napelem tisztítása rendszeresen szükséges. 2004 óta rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze ezen a téren is és gyorsan, hatékonyan dolgozunk, megfelelő minőséget képviselve a piacon, mely találkozik a reális árral.

A napelem tisztítása mellett fontos még megemlíteni az üvegfal, parapet táblák – és így tovább – , mosását is. Általában ezekez alpintechnikára van szükség.

Ablaktisztítás és üvegcsere

A helyszíni felmérés alkalmával szükséges a felületi méretek, anyagigények megállapítása. Vákuumos üvegemelő segítségével cseréljük ki az üvegeket. Nehezebb (gyakran több száz kg-mos) elemeknél csigasor beépítésével könnyítjük a ki- és visszaemelést. A tömítés, takaróléc visszahelyezésével fejezzük be a munkálatokat.

Akkor is érdemes minket keresnie, ha az ereszcsatornák megtisztítása a cél. A ház vízelvezetése kulcsfontosságú. Nem mindegy ugyanis, hogy megfelelő módon történik-e mindez, mely, ha hibás, később akár alá is moshatja az alapot, ami statikai problémák gyökere is lehet.

A fenti kategóriákon kívül a vakolat és téglahomlokzat, kőfelületek tisztítása nagynyomású vízsugárral szintén sok esetben rendszeres munkálatokat igényel. Természetesen ebben is a segítségére lehetünk. Keressen minket bátran, hogy minél hamarabb adhassunk Önnek árajánlatot!

Kapcsolat

Nem olvasható? Kérjen másikat! captcha txt
Hívjon most!
Kérjen árajánlatot írásban!
Alpintechnikai szolgáltatás 4.500 Ft óradíjon, tetőszigetelés pedig akár 4.000 Ft / nm áron is már elérhető!Hívjon vagy írjon most!