Tisztítási munka

Modern berendezések, minőség, tisztaság, szakértelem

Napelem és egyéb tisztítási munkálatok

A napelem élettartama a gazdaságossága miatt a tisztítás igen is fontos a mai időjárás viszontagságai miatt. Az autók és az esők által  hordott por lecsapódik és megragad a napelem felületén. A különböző nagy forgalmú utak és a mezőgazdasági területek mellett telepített rendszereket évente 2-3 szori  tisztítást igényelnek.

Vállaljuk lakóházakra és közintézményekre telepített napelemek tisztítását.

  • magasban és nehezen megközelíthető üvegfelületek, vasszerkezetek, homlokzatok tisztítása
  • üvegfal, parapet táblák stb. mosása
  • ablak tisztítás
  • ereszcsatorna takarítása
  • vakolt és téglahomlokzat, kőfelület tisztítás nagynyomású vízsugárral
  • napelem tisztítás
Risingtech Kft munka közben

Rendszeres, vagy alkalmi jelleggel is igényelheti szolgáltatásunkat

Meggyőződhet róla hogy a legmodernebb berendezéseket használjuk. Csapatunk tagjai kivétel nélkül megbízhatóan és precízen végzik a munkálatokat.

Többféle tisztítási munkálattal állunk rendelkezésre. Például a napelem tisztítással. Ma már egyre többen használják a megújuló energiákat, megóvva környezetünket. Azonban a karbantartásuk ezeknek a berendezéseknek kulcsfontosságú. A napelem tisztítása rendszeresen szükséges. 2004 óta rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze ezen a téren is és gyorsan, hatékonyan dolgozunk, megfelelő minőséget képviselve a piacon, mely találkozik a reális árral.

A napelem tisztítása mellett fontos még megemlíteni az üvegfal, parapet táblák – és így tovább – , mosását is. Általában ezekez alpintechnikára van szükség.

Ablaktisztítás és üvegcsere

A helyszíni felmérés alkalmával szükséges a felületi méretek, anyagigények megállapítása. Vákuumos üvegemelő segítségével cseréljük ki az üvegeket. Nehezebb (gyakran több száz kg-mos) elemeknél csigasor beépítésével könnyítjük a ki- és visszaemelést. A tömítés, takaróléc visszahelyezésével fejezzük be a munkálatokat.

Akkor is érdemes minket keresnie, ha az ereszcsatornák megtisztítása a cél. A ház vízelvezetése kulcsfontosságú. Nem mindegy ugyanis, hogy megfelelő módon történik-e mindez, mely, ha hibás, később akár alá is moshatja az alapot, ami statikai problémák gyökere is lehet.

A fenti kategóriákon kívül a vakolat és téglahomlokzat, kőfelületek tisztítása nagynyomású vízsugárral szintén sok esetben rendszeres munkálatokat igényel. Természetesen ebben is a segítségére lehetünk. Keressen minket bátran, hogy minél hamarabb adhassunk Önnek árajánlatot!

Kapcsolat

Nem olvasható? Kérjen másikat! captcha txt
Hívjon most!
Kérjen árajánlatot írásban!